Florbalové turnaje dívek

$article->head

FLORBAL DÍVEK

Dne 11. 11. 2019 tým děvčat z 8. a 9. tříd vybojoval na okresním florbalovém turnaji v České Lípě jedno vítězství, jednu remízu a utrpěl jednu porážku. Velmi nás mrzela prohra s týmem ZŠ U Lesa, protože při remíze bychom postoupily do finále. Celkově ve skupině obsadila děvčata pěkné 3. místo ve skupině. Patří jim velké poděkování za vzornou reprezentaci naší školy.
Tým tvořily tyto hráčky: Gregorová Petra, Hrdá Lucie, Krajčíková Nicol, Koudelová Vanesa, Rýdlová Adéla, Salačová Kateřina, Steklá Karolína, Miklovičová Nela, Picková Miroslava, Pokrivčáková Nicole, Bímová Eliška a Gkiafi Ivana Artemis

Dne 18.11.2019 se okresního florbalového turnaje v České Lípě zúčastnil tým děvčat z 6. a 7. tříd. Tým dívek sbíral své první hráčské zkušenosti a vedl si dobře. Dokázal vybojovat 2 remízy a utrpěl 4 porážky. Dívky ukázaly, že jsou dobrým týmem a v budoucnu jistě mohou překvapit. Celkově skončily na 7. místě. Důležité však je, že si všechny dobře zahrály a mají chuť do dalšího tréninku. I jim patří velké poděkování za vzornou reprezentaci naší školy.
Tým tvořily tyto hráčky: Adéla Toráňová, Magdaléna Tomková, Michaela Turková, Anna Chábová, Lillian Samková, Karolína Krahulcová, Kristýna Synková, Jana Marešová, Jitřenka Cahová, Michaela Moníková, Alexandra Horníková a Nela Müllerová.

Připojené fotografie

Autor: Mgr. Miluše Nováčková
Publikováno: 25.11.2019
Ročník: 2019-2020