Doplňující informace k domácí výuce

$article->head

Vážení rodiče,

zpřesňujeme informace k domácí výuce:

  • Jednotliví vyučující nejpozději do středy 18.3.2020 zadají domácí výuku. Výuka bude zadávána v přes Bakaláře (domácí úkoly) a ke konci týdne i na webu školy – ještě upřesníme. Někteří šikovní učitelé budou využívat i dalších možností.
  • V případě jakýchkoli nejasností neváhejte příslušné vyučující kontaktovat přes Bakaláře, během celého dopoledne jsou Vám k dispozici a budou reagovat na Vaše podněty.
  • Pokud si děti potřebují vyzvednout velice nutně něco v šatních skříňkách (např. učebnice a pracovní sešity potřebné k domácí výuce), kontaktujte nás (mailem: skola@zszakupy.cz , telefonicky +420 487 883 843), pokusíme se Vám v této záležitosti pomoci a domluvíme se na způsobu vyzvednutí. V žádném případě neposílejte do školy děti.
  • Jsme si plně vědomi, že v současné době se rozložení péče o výchovu a vzdělání přesunulo na Vaši stranu. Víme a chápeme, že skloubení pracovního, rodinného a vzdělávacího života je velmi náročné. Chceme Vás ubezpečit, že v tomto ohledu budeme posuzovat splnění domácího vzdělávání s přihlédnutím k individuálním možnostem žáka-rodiny. Také Vás ubezpečujeme, že hodnocení žáků bude motivující, pozitivní, ke každému žákovi bude přistupováno individuálně a hodnotit se bude především snaha a aktivita.

V případě nejasností volejte, pište...  
Opatrujte se. S pozdravem Mgr. Čestmír Kopřiva


 

Autor: Mgr. Čestmír Kopřiva
Publikováno: 17.03.2020
Ročník: 2019-2020